Witam na łamach Forum Ekipę ŁKMK, cieszę się, że... w końcu zdobyłem się na ten ruch, zacząłem grzebać, snuć się po sklepie w okolicach Lutomierskiej i w oczy niemal jak grom z jasnego nieba padła mi ulotka z info Waszego klubu skromnie zajmująca ciutek miejsca na filarze tegoż sklepu, tejże jaskini dobra a zarazem i zła dla portfela naszego . Zapowiadałem już kiedyś taaaam dawien dawno temu swoją skromną postać (dawne czasy, inna stronka itd) jednak nawał różnych dziwnych spraw i niesprzyjające okoliczności spowodowały iż... robię to dopiero teraz, odczuwam nieodpartą pokusę włączenia się w coś, co towarzyszy mi od.. chyba czwartego lub trzeciego roku życia (dziś konsultowałem to z Tatą), czyli wszech mocna kolejka w oczywistej, aczkolwiek nie jedynej skali 1/87 .
Postanowiłem też z moim małym synkiem iż uczcimy sobie niedawne pojawienie się w naszym domu kolejnego maleństwa imieniem Zuzia... odświeżyliśmy mój tabor sprzed... o kurde... 25-30 lat... tą razą padło na Roco... dwa zestawy startowe w analogu for my son, w cyfrze dla mła. Pierwsze próby jazdy itd... przywołały wiele wspomnień, same zestawy mnie nie zaskoczyły bo i czym? jednak ta cyfra... spełnienie wielu pomysłów i marzeń moich..., żeee co?? aaa skończ p...lić, ok.
Jedno jest pewne, wpadło mi kilka ciekawych pomysłów, nawet jakis drobny moduł aby coś zaczęło mieć ręce i nogi, a że zaplecze do prac mam... pażywiom uwidim jak mawiali stare romulusy rosyjskiego pochodzenia hahaha
Swojego przybycia na Wasze spotkania oficjalnie nie zapowiadam, aczkolwiek jak już dojdzie do czegoś... nie krzyczcie, że się pali...
Pozdrawiam!
Marcin
W najbliższą sobotę 24.07,pojedzie pociąg retro z okazji Dni Reymonta.Zabytkowy skład z dworca Ł.Fabryczna do stacji Przyłęk poprowadzi, zabytkowa SM42
http://www.wdk.pl/ index.php?option=c om_conten
Panie, Panowie! Px48-1907 już na ŻKD [url]http://wolnef orumg
dansk.pl/viewtopic
.php?t=1327&postday
s=0&postorder=asc&st
art=15[/url] kolejny news to to, że macie kolegę pom. maszynist